Прокурорът по делото Навални подкрепи искането на Федералната служба за

...
Прокурорът по делото Навални подкрепи искането на Федералната служба за
Коментари Харесай

Руската прокуратура поиска присъда от 3,5 години за Навални

Прокурорът по делото " Навални " поддържа настояването на Федералната работа за осъществяване на наказванията за 3,5 година  колония с общ режим поради нарушавания на условната присъда. За това осведомят ТАСС и bTV.

Московски съд преглежда настояването на прокуратурата да размени условната присъда на Алексей Навални с ефикасна. Опозиционерът рискува да влезе зад решетките по остаряло дело за финансови злоупотреби.

Навални е единственият наказан с две условни присъди в Русия . „ Искам да напомня, че Навални е единствения два пъти получил условна присъда в Русия. Спрямо никого съдът не е показал сходно изключително снизхождание ”, сподели прокурор Екатерина Фокина.

Съдът преглежда настояването на Федералната работа за осъществяване на санкции Навални да влезе в пандиза заради редовно нарушение на наложената му мярка за отклоняване – подписка. На съвещанието участват и представители на западни посолства, в това число и посланик от нашата задача.  Москва счита това за интервенция във вътрешните ѝ работи.

" Те могат дa работят в границите на Виенската спогодба за дипломатическите връзки, само че не и оттатък нейните рамки.  Дипломатите никога не са длъжни да се намесват в вътрешните работи на Русия ", сподели представителят на съветския президент - Дмитрий Песков.

До 15 февруари Навални изтърпява 30-дневна административна присъда затвор за нарушение на изискванията на пробацията. Задържането му провокира всеобщи митинги в цялата страна
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР