Прокурорът от ВКП Пламен Христов е автор на една от

...
Прокурорът от ВКП Пламен Христов е автор на една от
Коментари Харесай

Емилия се оказа много близка с прокурор

Прокурорът от ВКП Пламен Христов е създател на една от най-новите песни на певицата Емилия.

Баладата се назовава " Завинаги в любовта “ и е част от новия й албум " Турбуленция “. " Той е брачен партньор на педиатърката, която ми изгледа и трите деца, близки фамилни другари сме. Една вечер преди 2-3 година се бяхме събрали и ме изненада с музиката и текста. Толкова я харесах, че доста желаех да я включа в албума. Напомни ми на старите балади като " Ангел в нощта “ на Красимир Гюлмезов и " Изгубена обич “ на Пламен Велинов. Затова и под песента в YouTube почитателите разясниха, че се е завърнала остарялата Емилия “, показа звездата. Тя е осведомена с другата уязвимост на прокурор Христов - да рисува и да основава песни, и преди този момент е слушала и харесала композициите, които е направил за Орлин Горанов, Софи Маринова и Еделина Кънева.

Емилия е един от изпълнителите, които държи да събере творчеството си в албум и е една от дребното, които ги издава на физически носители. " Толкова съм щастлива, че в тези цифрови времена има подобен интерес, че не мога да смогна да ги разписвам. Не съм го очаквала, по тази причина леко се забавихме с ретиража. Интересното е, че когато пуснах предходния албум на " Акула “ на флашка (първа в попфолка - б.а.) и на диск, превес имаше към CD-то.

Може би хората още не бяха привикнали с флашките, до момента в който в този момент към този момент се купуват поравно и двата носителя “, радва се певицата. В албума тя изненадва феновете на българския фолклор с нова версия на " Седнах да вечерям с мойта свекърва “.

" Преди 15-16 година гласът ми звучеше по детски, до момента в който в този момент се усещам в най-хубавата си форма, със сегашните умения и техника взех решение да я презапиша. Поддържам си връзки с наследниците на огромната Динка Русева - с единия й наследник Ради се засичаме по участия, другият живее в Швейцария и с него се виждаме по-рядко. Но им се обадих авансово и те доста се зарадваха “, изясни тя.

Един от гвоздеите в плана са двата й дуета с Галин. " Ние сме кошмии, живеем в един блок и се чухме за събранието на входа. Накрая му споделих, че ще му пратя една ария, която я имам от 3-4 година Щяхме да я вършим с Амар Гиле, само че не се срещнаха изискванията ни и по тази причина се чудех с кого да я направя, защото е дует. След 5 минути Галин ми звънна и вика:

" Ти си луда, по какъв начин може да я държиш толкоз време “. Мислих да я пуснем с лирик-видео, а той: " Няма да ти дам, незабавно снимаме клип “. В разгара на лятото режисьорите почиваха, само че Валери Милев направи един от най-красивите ми клипове. Та това е историята на " Алкохол “, описа Емилия. Следващата година артистът се реванширал, като й предложил " Ела, хабиби “, а това лято желае да създадат и трето общо парче.

" Много рядко се случва две сполучливи песни с еднакъв дуетен сътрудник, само че с Галин елементарно се получават нещата, защото той е перфекционист и работохолик, знае какво желае и по какъв начин да го реализира “, добави тя.

" Връзки по учебник “ е песента от албума, която Емилия най не приема за нейна, обаче пък тя е най-гледана в YouTube. Написана е от брачна половинка на колежката й Есил Дюран - композитора Борис Павлов. " Направих я за нощните заведения, за след 2 часа след среднощ. Аз нямам доста кючеци, само че пък хората ги желаят. Бобо ми предложи няколко мелодии, от които си харесах тази.

По същия метод преди години стана и с " Хайде на купона “ на Димитър Петров. И без клип хората я захапаха, сътрудниците започнаха да я пеят “, показа Еми. Тя беше първата, която преди години стартира да прави публични кавъри на остарели шлагери - " Грешница “ на Таня Мутафова, " Втори дубъл “ на Вероника и други. " Съобразявах се с това да не са на настоящи сътрудници.

В албума включих " За тебе, братко “ и " Друг живот “ с Тони Стораро след триумфа на " Отиваш си “. Много хубави мемоари ми носят. Сега на юбилейния концерт на Тони в зала " Арена “ на 9 май ще създадем един микс от нашите дуети “, издаде певицата.

Водещата ария в албума " Турбуленция “ се назовава " Прощавам ти “ и за Емилия това е най-специалната в селекцията. " Пет пъти я записвах и все не ми харесваше, защото съм доста сериозна. И клипа връщахме няколко пъти, желаех всичко да е изпипано “, разкри ангелогласната русокоска. Музиката и текстът са на младата певица Весела Думанова.

" В студиото се засякохме един път, предложи ми една ария с индийски претекстове, само че не я харесах и я отхвърлих. Тя сподели, че доста желае да напише ария за мен. Така един ден, до момента в който бях на морето, ми изпрати по вайбъра " Прощавам ти “. Бях безапелационна, че това е моята ария - по същия метод реагирах и на " Турбуленция “, " Калифорния “, " Смелите си имат всичко “... Веднага си показах текста. Идеята за клипа е моя.

Първо снимахме календара и желаех да е в същата линия. Изпратих фотосесията на режисьора Виктор Антонов-Рик, той го създаде и се получи. Много държа всичко да е с обръщение, да е в една стилистика. И да я пусна, когато я усетя, а не да върша всеки месец, тъй като нямам нова ария “, сподели още Емилия пред " Телеграф “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР