Прокурорът от Перник Бисер Михайлов остава в ареста за 72

...
Прокурорът от Перник Бисер Михайлов остава в ареста за 72
Коментари Харесай

Разкриха подробности за ареста на пернишкия прокурор Бисер Михайлов

П рокурорът от Перник Бисер Михайлов остава в ареста за 72 часа , следва да му бъде повдигнато обвиняване. Това сподели пред медиите градският прокурор на София Илиана Кирилова.

Тази заран бе оповестено, че Михайлов е арестуван за 72 часа поради побой над брачната половинка му. Софийска градска прокуратура (СГП) управлява следствие за нанесена междинна телесна щета в изискванията на домашно принуждение. 

Станал е скандал в дома на прокурора, сподели Кирилова.

В ранните часове на днешния ден е получено известие, че магистратът е нанесъл телесна щета на жена си в изискванията на домашно принуждение . Дежурен следовател при СГП е посетил местопроизшествието, като е направил оглед и е образувал досъдебно произвеждане за нанесена междинна телесна щета в изискванията на домашно принуждение. Извършени са разпити на очевидци и освидетелстване на лица. Ще бъде назначена съдебно-медицинска експертиза и делото ще бъде докладвано на прокурор при СГП, който да извърши преценка дали са налице задоволително данни за привличане на магистрата в качеството на обвинен и надлежно за взимане на мярка за неотклонение по отношение на него.

Държавното обвиняване ще желае от съда Михайлов да остане в ареста, тъй като действието е с висока степен на социална заплаха. Освен това той живее под един покрив с жертвата.

Пострадалата жена разказала, че ѝ се губят моменти от снощния скандал . По това проверяващите съдят, че тя може да е изгубила схващане за несъмнено време.

Съдебномедицинска експертиза ще открива дали се касае за лека или междинна телесна щета. По тялото на прокурора също има следи от одраскване, като ще се ревизира дали са от случая нощес.

Конфликтът първо е почнал вербално, а по-късно се е стигнало и до физическа кавга , споделиха от прокуратурата. 

Допълнително полцията в Перник ще разпитва очевидци, с цел да стане ясно дали снощният скандал е единична демонстрация или и преди е  имало разпри.

Дъщерята на фамилията споделила, подавайки сигнала, че ситуацията била спокойна, след което родителите ѝ се скарали. Тя била в друга стая, когато разправията почнала.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР