Прокурорът от Перник Бисер Михайлов е задържан за 72 часа

...
Прокурорът от Перник Бисер Михайлов е задържан за 72 часа
Коментари Харесай

Задържаха за побой прокурора от Перник Бисер Михайлов

Прокурорът от Перник Бисер Михайлов е арестуван за 72 часа поради побой над брачната половинка му, като прокуратурата ще желае и непрекъснатия му арест от съда. Това оповестиха за Българска телеграфна агенция от държавното обвиняване. 

Очаква се по-късно през днешния ден градската прокуратура в София да предложи на и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов да бъде отправено искане до прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет (ВСС) за неотложно премахване на Михайлов.

Софийска градска прокуратура (СГП) управлява следствие за нанесена междинна телесна щета в изискванията на домашно принуждение, оповестиха още от държавното обвиняване.

В ранните часове на днешния ден е получено известие, че магистратът е нанесъл телесна щета на жена си в изискванията на домашно принуждение. Дежурен следовател при СГП е посетил местопроизшествието като е направил оглед и е образувал досъдебно произвеждане за нанесена междинна телесна щета в изискванията на домашно принуждение. Извършени са разпити на очевидци и освидетелстване на лица.

Ще бъде назначена съдебно-медицинска експертиза и делото ще бъде докладвано на прокурор при СГП, който да извърши преценка дали са налице задоволително данни за привличане на магистрата в качеството на обвинен и надлежно за взимане на мярка за неотклонение по отношение на него.

Бисер Михайлов е татко на Васил Михайлов. Младежът също има неприятности със закона. Срещу него има повдигнати няколко обвинявания за закана и побой. На 5 октомври той бе обвинен в закана за ликвидиране към някогашната му другарка.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР