Прокурорът на Удине Антонио де Николо съобщи нова и напълно

...
Прокурорът на Удине Антонио де Николо съобщи нова и напълно
Коментари Харесай

Ексклузивно! Неочакван обрат за смъртта на италианския национал! Дали не е убит?

Прокурорът на Удине Антонио де Николо заяви нова и изцяло непредвидена вест по отношение на неочакваната гибел на италианския национал Давиде Астори. 31-годишният капитан на Фиорентина беше открит мъртъв през вчерашния ден сутринта в стаята в хотела, където „ виолетовите “ бяха отседнали преди мач с Удинезе, написа Блиц.

„ Открита е престъпна процедура по отношение на хипотезата за непредумишлено ликвидиране. За момента следствието е против незнаен причинител. Очакваме напълно скоро резултатите от аутопсията, която се прави сега “, разгласи Де Николо пред италианските медии. 

До момента се считаше, че Давиде Астори е умрял по натурален път от сърдечен арест. Такава беше и първичната версия на прокурора Де Николо, която по-рано беше обявена на обществеността.

В същото време стана ясно, че околните на Давиде Астори са прекарали нощта в хотела „ Ла ди Морет “, в който през вчерашния ден откриха тялото на футболиста в стая 118. Родителите и братята на италианския национал са пристигнали в Удине през вчерашния ден след обяд към 15:00 часа. Те са научили неприятната вест от хора на Фиорентина по телефона. Половинката на Астори – Франческа Фиорети, също е отпътувала за Удине, откакто ужасната новина й била обявена персонално от хора на „ виолетовите “. Тя пристигнала в хотела в късния следобяд. Франческа останала с родителите на Давиде към един час, след което се върнала във Флоренция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР