Прокурор, разследващ драматичното въоръжено нападение, предавано на живо миналата седмица

...
Прокурор, разследващ драматичното въоръжено нападение, предавано на живо миналата седмица
Коментари Харесай

Прокурорът на Еквадор, разследващ нападение в телевизионно студио, беше застрелян в автомобила си, казва главният прокурор

Прокурор, проверяващ трагичното въоръжено нахлуване, излъчено онлайн предходната седмица в еквадорска телевизионна станция, беше убит в сряда, сподели основният прокурор на страната.

„ Пред лицето на убийството на нашия сътрудник Сесар Суарес... ще бъда безапелационна: проведени незаконни групи, нарушители, терористи няма да спрат нашия ангажимент към еквадорското общество “, сподели основният прокурор Диана Салазар в изказване на X, платформата, известна преди като Twitter.

Местните медии излъчиха изображения на камиона на Суарес с дупки от патрони през прозореца на водача на улица в пристанищния град Гуаякил, нервният център на войната в Еквадор против нарко банди.

скок на насилието в тогавашната мирна южноамериканска страна, която се трансформира в център за световен експорт на кокаин от прилежащи Колумбия и Перу.

Миналата седмица държавното управление разгласи война против могъщи наркобанди, които от своя страна заплашваха да екзекутират цивилни и силите за сигурност и направиха въл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР