Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в Софийски

...
Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в Софийски
Коментари Харесай

Столичанин отива на съд, обявил улица за своя и обиждал хора, които паркирали на нея

Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в Софийски областен съд против 44-годишен мъж за осъществени хулигански дейности.

На 29.10.2020 година към 00,30 ч. на ул. " Отец Паисий " в гр. София, обвиненият Й.Д. е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото – обиждал К.Н. и С.Н., които били паркирали автомобила си за малко, с цел да си разтоварят багажа на улица, която обвиненият нарекъл своя. Заради агресивното му поведение, потърпевшите извикали полиция, а Й.Д. показал жестоко държание и към служителите на реда като им отправял нецензурни оферти, държал се неуважително към тях, обиждал ги и ги заплашил с думите: „ Утре ще видите какво ще стане “. След като обвиненият се качил в полицейският автомобил траял да буйства.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.325 алинея 2 вр. алинея 1 от Наказателен кодекс. Деянието на Й.Д. се отличава с извънреден цинизъм и смелост. В хода на следствието са направени експертизи и са разпитани очевидци.

Предстои делото против Й.Д. да продължи в съда.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР