Прокурор Константин Сулев, който е с за това, че е

...
Прокурор Константин Сулев, който е с за това, че е
Коментари Харесай

Прокурор Константин Сулев не се страхува от Сарафов

Прокурор Константин Сулев, който е с за това, че е разследвал Петьо Петров - Пепи Еврото, не се опасява от изпълняващия функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов. Въпросът към него бе заложен в границите на краткотрайната комисия за Мартин Божанов - Нотариуса.

Припомняме, прокурорът от СРП Константин Сулев бе притеглен към наказателна отговорност за това, че в интервала от 30.05.2023 година до 01.06.2023 година в София, при изискванията на продължавано закононарушение, в качеството си на длъжностно лице е нарушил и не е извършил служебните си отговорности. Според държавното обвиняване задачата на Сулев е била да набави полза за Иван Гешев, като не допусне да бъде изнесена информация против него в медийното пространство.

Пред депутатите Сулев съобщи, че не знае дали, негов административен началник, има боязън от изпълняващия функционалностите основен прокурор.
 Отвод на първия арбитър, разпределен по делото против прокурор Сулев
Отвод на първия арбитър, разпределен по делото против прокурор Сулев

Двамата се познавали

Сулев отхвърли върху него да е имало извършен напън. " Всеки един български магистрат носи отговорност за своите дейности и бездействия. Не съм чул да има такова нещо. Лично на мен никой не е пристигнал да ми каже.

Сулев не познава нито Петър Петров - Еврото, нито Мартин Божано в - за последния съобщи, че в никакъв случай не го е виждал. " Не съм от най-контактните хора, тъй като не посещава годишните събирания на прокуратурата ", добави прокурорът, а на въпрос за фамилни обвързаности, съобщи: " Аз персонално фамилно не съм привързан с никого. "

" По никакъв метод не съм нарушил и уронил престижа на прокуратурата на Република България. Произнасял съм се в своите процесуални компетентности. "

" Познавам господин Иван Гешев. Никога не съм се подписвал в заявления в негова поддръжка, не съм ходил на демонстрации пред Съдебната палата и нямам никакви персонални връзки с него. "
 Съдия Георги Ушев - не познава Нотариуса, а и Еврото
Съдия Георги Ушев - не познава Нотариуса, а и Еврото

Оплака се от напън от някогашния ръководител на Върховен касационен съд Лозан Панов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР