Прокуристът на Асен Караславов входира заявление до Управителния съвет на

...
Прокуристът на Асен Караславов входира заявление до Управителния съвет на
Коментари Харесай

Караславов поиска акциите на Ботев - дава ги на трета страна

Прокуристът на Асен Караславов входира заявление до Управителния съвет на Сдружение ПФК Ботев. В него ръководителят на " жълто-черните " желае мандат за даване на акциите на трета страна за продажба против обвързване за прехрана и присъединяване в Управлението на клуба. Новината пристигна в формалния уебсайт на " канарчетата ".

Ето и цялостния текст на заявката:

" Уважаеми Г-н Председател,
Уважаеми Господа,

Обръщам се към Вас в качеството Ви на притежатели и държатели на мажоритарния пакет акции на Акционерното сдружение, с молба за възлагане на мандат за период от един месец, считано от датата на вашия отговор на актуалното заявление, на мен Асен Димитров Караславов – Прокурист на ПФК “Ботев “ АД за даване на акциите на трета страна за продажба против обвързване за прехрана и присъединяване в Управлението на Клуба.

В тази връзка Ви известявам, че ще поема ангажимент към Вас за даване на нужната информация и споразумяване на контракт за прекачване и закупуване на акциите при съществуване на единодушие от Ваша страна.
Настоящето заявление цели правилно и отговорно отношение от страна ПФК “Ботев “ АД по отношение на споразумяване собствеността на акциите на сдружението, респективно застраховане естествената работа в Клуба.

Подписването на възможен контракт сред Сдружение ПФК Ботев Пловдив и трета страна, ще бъде учредено на Устава и Вътрешните правила на сдружението.Очаквам Вашето решение в границите на 3 дни (до19.10.2020 година включително)!

С почитание,

Асен Караславов, пълномощник "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР