Прокурист пое болницата в Пазарджик. Тази сутрин никой в болницата

...
Прокурист пое болницата в Пазарджик. Тази сутрин никой в болницата
Коментари Харесай

Прокурист пое болницата в Пазарджик

Прокурист пое болничното заведение в Пазарджик. Тази заран никой в болничното заведение не знаеше кой ще управлява лечебното заведение до избора на нов шеф.

Пазарджик

Кой сега е шеф на болничното заведение?

- Ох, не знам, не мога да ви кажа.

По-късно стана ясно, че това е доктор Темнилов. А другояче от рано тази заран пред ТЕЛК-комисиите се извиха опашки. А двамата ръководители на експертните комисии, уличени, че са с пожизнени ТЕЛК-решения, издадени от личните им комисии, обявиха, че в това няма нищо неправилно.
Д-р Ангел Генов: " Тя е предходна при мене на ТЕЛК, аз съм минал при нея, няма къде на друго место, ние сме като другите хора, боледуваме, напълно обикновено е. Но след нашата комисия има решаваща комисия, където си има ръководители, където си има лекари в Национален осигурителен институт и те ревизират доста подробно нашите неща. Особено, когато се касае за лекари ". Д-р Снежана Кабаджова: " Аз не получавам пенсия по болест, аз получавам пенсия за изслужено време и напреднала възраст.
- А пожизнено ТЕЛК решение имате ли?
Д-р Снежана Кабаджова: " Да, поставя ми се пожизнено, тъй като аз имам навършени години, имам и нужния трудов стаж, от това решение аз нищо не употребявам, не получавам пенсия по болест ".
И двамата лекари не се тормозят от инспекциите в болничното заведение и обявиха, че ще търсят правата си в съда. Междувременно част от сътрудниците им в болничното заведение се заканиха, че ще подадат оставки поради уволнението на шефа доктор Вълчев.
 „ Медицински контрол „ Медицински контрол " стартира инспекция на болничното заведение в Пазарджик
Пълна инспекция на болничното заведение в Пазарджик стартира "Медицински контрол " по предписание на здравния министър. Премиерът Бойко Борисов подреди шефът на...
 Уволниха шефа на болничното заведение в Пазарджик Уволниха шефа на болничното заведение в Пазарджик
Директорът на Многопрофилната болница за интензивно лекуване в гр. Пазарджик доктор Васил Вълчев е освободен по предписание на министър-председателя Бойко Б...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР