Прокуратурата за пореден път се включва в предизборната битка.” Така

...
Прокуратурата за пореден път се включва в предизборната битка.” Така
Коментари Харесай

Рашков: Гешев се включи в предизборната битка, не обели дума за ”Барселоногейт” и пачките на Борисов

Прокуратурата за следващ път се включва в предизборната борба.” Така някогашният министър на вътрешните работи и някогашен народен представител от ”Продължаваме промяната” Бойко Рашков разяснява брифинга на прокуратурата в четвъртък, на който бяха пускани записи и се говореше за скрит план против основния прокурор Иван Гешев.
" Българската прокуратура обича да се намесва в политическия живот на страната, без да се преценява с съществени кардинални положения в конституцията ", разяснява още Рашков. Той призна, че и той, и други хора, с които е разговарял в четвъртък, не са разбрали нищо съответно от брифинга и съгласно него той е проведен предизборно.

" Брифингът няма нищо общо със справедливостта ", разяснява Рашков и подсети, че още не е завършила инспекцията по " Барселонагейт " (въпреки че през януари основният прокурор разгласи, че това ще се случи до " месец, месец и нещо " -бел. ред.) и че от прокуратурата не изнесоха обществено информацията, че е доказана достоверността на някои от банкнотите от фотосите от нощното шкафче на Бойко Борисов.

Рашков подсети и, че Борисов призна обществено, че знае информация по следствието за банкнотите, която на никое място преди този момент не беше огласявана по този метод, а точно, че " френска банка и френски съдия-следовател " са дали отговор, че банкнота с подобен номер не е издавана.

Рашков заяви и, че до момента в който е бил министър на вътрешните работи е преместил началникът на отдел " Убийства " в Групово дело " Национална полиция " Михаил Наумов на друго място в полицията поради " данни, че този Наумов е съдействал на представител на незаконния свят да получи позволение за владение, носене и прилагане на оръжие за към един ден при голям напън върху чиновниците от съответното ръководство на полицията в София окръг ".

Той заяви и, че след приключване на мандата на държавното управление " Петков ", Наумов е възобновен назад на длъжността шеф на отдел " Убийства ". " Същият този представител на незаконния свят е обичан очевидец на прокуратурата и на някои служби на Министерство на вътрешните работи по разнообразни каузи за тежки закононарушения. Този представител на незаконния свят по предложение на прокуратурата неведнъж беше охраняван от службите на Министерство на вътрешните работи повече от година или година и половина, а това коства на българския поданик сред 400 000 и 500 000 лв. ", сподели още Рашков.

Източник: Фрогнюз
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР