Прокуратурата взе в свои ръце вътрешнопартийния преврат в БСП. Вчера

...
Прокуратурата взе в свои ръце вътрешнопартийния преврат в БСП. Вчера
Коментари Харесай

Нинова: Получих призовка от прокуратурата

" Прокуратурата взе в свои ръце вътрешнопартийния прелом в Българска социалистическа партия. Вчера получих призовка. От мен се изисква да се явя незабавно на разпит. Трябва да дава на прокуратурата запис и заверени копия на стенограма и протокол от извършено съвещание на Националния съвет на Българска социалистическа партия на 28 август и да връча призовки на други членове на Националния съвет да се явят на разпит ". Това сподели на конференция водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Тя изясни, че е формирана прокурорска инспекция по тъжба на Кирил Добрев, който е бил изключен от партията.

" Прокуратурата на България не е инструмент за правораздаване и правдивост, а е бухалка за неуместните. Българската прокуратура е частна прокуратура на задкулисието. Да приказваш на партийно заседание се оказа закононарушение ", посочи Нинова. 

" Г-н Гешев, свършиха ли дрогираните водачи, които избиват хора по улиците, свършиха ли нарушителите, които изнасилват възрастни дами по селата за 20 лева от пенсията. Свършиха ли наркотрафикантите, нагласените публични поръчки, та се заехте с уреждането на вътрешнопартийните въпроси на Българска социалистическа партия ", попита тя.

По думите ѝ това е невиждано.

" Няма да дава и един документ от партийни събрания на прокуратурата. Няма да се явим и на разпити. Нека ни отведат наложително, не се укриваме. Ще сигнализираме всички европейски институции за това, което се случва. Докато съм ръководител на Българска социалистическа партия, партията няма да влезе в игрите и в задкулисието, каквото и да вършат и какъвто и напън да ни оказват ", добави водачът на Българска социалистическа партия.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР