Прокуратурата все още не е поискала удължаване на мярката за

...
Прокуратурата все още не е поискала удължаване на мярката за
Коментари Харесай

Прокуратурата е напът да пусне ромските бандити от Мъглен

Прокуратурата към момента не е поискала удължение на мярката за неотклонение на четиримата свирепи роми, които през вчерашния ден нападнаха с брадви и бухалки 25-годишен бургазлия край Айтос, заяви Флагман.бг.

Това значи, че още довечера Руси Джамбаза и хората му могат да се приберат вкъщи – в гетото в село Мъглен. Междувременно стана ясно, че раните с секира по главата на потърпевшия Илиян Мавров са квалифицирани като лека телесна щета от правосъдните медици .

Подобно изказване в допълнение изключва по-тежкото определение „ опит за ликвидиране “ и праща възможен предстоящ развой в напълно друго русло. Скоростното освобождение и леките обвинявания могат да доведат до сериозна ескалация на напрежението в района.

Социалните мрежи безусловно завряха след дръзката ромска офанзива и напълно не са малко тези, които приканват за разпра с наглите роми. На хората очевидно им писна от безнаказани ромските закононарушения и заплашват сами да раздадат правораздаване, в случай че институциите не стартират да си правят работата! В момента проверяващите не престават да обясняват обстановката.

Според източници от следствието, Руси Джамбаза и околните му твърдели, че самите те са предизвикани от Илиян. Това въобще неозначава, че би трябвало да извадиш секира и да пребиеш този, който е отсреща ти.

На клиповете, които Марица.бг през вчерашния ден разгласява, обаче ясно се вижда по какъв начин тримата постановат младия мъж с брадви и бухалки по главата, а той пробва да се освободи от смъртоносната хватка.

Спасява го само реакцията на приятелката му, която стартира да снима с телефона си и по този метод стряска ромската тайфа. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР