Прокуратурата във Враца ще поиска от съда да бъде издадена

...
Прокуратурата във Враца ще поиска от съда да бъде издадена
Коментари Харесай

Шофьорът от колата - убиец от Враца бил избягал в чужбина

Прокуратурата във Враца ще изиска от съда да бъде издадена европейска заповед за арест на 23-годишния Д. Д. от село Нефела, написа Труд бг.

Младежът е разгласен за търсене, откакто полицията откри несъмнено, че Д. Д. е карал автомобила “Ауди А6”, с който е била блъсната и убита 57-годишната учителка Цветана Цекова.

Тежката злополука стана към 17,30 ч в сряда - 24 ноември. Цекова пресичала бул. “Васил Кънчов” във Враца, когато с висока скорост била пометена от черен автомобил.

Колата отпрашила в посока към Монтана, окървавената жена била откарана с кола за спешна помощ в локалната болница, където умряла.

Няколко дни трябваха на полицията, с цел да влезе в дирите на причинителя. В събота униформени откриха автомобила “Ауди А6”, изоставено в горичка край близкото до Враца село Нефела.

Колата се водела на 32-годишния И. М. от Нефела, само че било потвърдено, че не той, а 23-годишния Д. Д. от същото село го е карал във съдбовната вечер.

Нещо повече - на предната седалка се возела и 22-годишната Х. Д. от Нефела - другарка на водача. Като директен свидетел на злополука тя разказала всичко на криминалистите, както и че още на другия ден Д. Д. избягал зад граница.

Деца и педагози от Средно учебно заведение “Васил Кънчов” във Враца скърбят за уважаваната от всички учителка и упорстват за заслужено наказване за водача палач.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР