Прокуратурата във Велико Търново разследва смъртта на двегодишно момиченце, което

...
Прокуратурата във Велико Търново разследва смъртта на двегодишно момиченце, което
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва смъртта на 2-годишното момиченце, починало във великотърновската болница

Прокуратурата във Велико Търново проверява гибелта на двегодишно момиченце, което е умряло във великотърновската болница.

Детето е признато в Детското поделение за лекуване преди два дни, само че незабавно откакто са му влети медикаменти бабата и бащата упорстват да го приберат. Няколко часа по-късно детето още веднъж е доведено в болничното заведение в тежко положение и няколко часа по-късно, макар реанимационните действия, с които лекарите се пробвали да го спасят, то умира.

" То ни беше едно благополучие в фамилията и в един миг - отидохме при детето нали с бащата, да забележим детето си. Докторите споделиха: " Съжаляваме, майка и татко, детето ви умря ", описа майката на момиченцето Данка Ангелова.

В късния следобяд фамилията на момиченцето беше в болничното заведение, с цел да получи смъртния акт и да разбере детайлности.

" Дадоха ми едно прахче да поставям с малко вода. Изпи го и към 12 часа детето почна да си обръща очичките. Вдигнах бащата и майката и отново тука. От 12ч. до 4-5ч. те не могат да ми спасят детето. 8 индивида се събраха около детето, абокати и на двата крайници сложиха. И най-после, до 2 и половина детето дишаше, пулс имаше и след 2 и половина я оставиха да почине ", споделя бабата на момиченцето Стефка Панайотова.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР