Прокуратурата във Варна разследва сигнал за смъртен случай в дом

...
Прокуратурата във Варна разследва сигнал за смъртен случай в дом
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва сигнал за смъртен случай в дом за възрастни

Прокуратурата във Варна проверява сигнал за смъртен случай в дом за възрастни. Става дума за комплекс в с. Аспарухово, където бяха настанени жителите на дома от с. Рояк след пожара, при който починаха 9 души.

67-годишен мъж е умрял при започване на тази година във въпросния комплекс. Според неговата щерка е имало белези и рани по главата на нейния татко.

„ Пуснала съм тъжба в прокуратурата и следствието тече. Аутопсията беше направена от трима лекари, с цел да не може да се оспорва. Мога да кажа единствено едно - лекарят, с който имах диалог и преди следствието, ми сподели, че татко ми е умрял от удари по главата - било то рухвания или удар от някое лице. Нараняванията са били два - три дни преди гибелта му. Организмът му е бил здрав”, сподели дъщерята на умрелия Мариам Мхитарян, съобщи Нова тв.

„ Всеки има право да постъпи по този начин, както счита за добре. Мисля, че е добре да дадем опция на институциите да си свършат работата, с цел да открият дали има някакви грешки”, разяснява шефът на дома в Рояк Милена Мазурик.

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР