Прокуратурата в Пловдив иска арест за 74-годишният Симеон Стоев, който

...
Прокуратурата в Пловдив иска арест за 74-годишният Симеон Стоев, който
Коментари Харесай

Прокуратурата иска арест за вещомана, взел пистолетът на самоубилия се бизнесмен

Прокуратурата в Пловдив желае арест за 74-годишният Симеон Стоев, който взе револвера на самоубилия се предприемач Данаил Божилов.

Искът за " задържане под стража " по отношение на 74-годишния някогашен боен е за нелегално държане на оръжия и муниции към тях. Симеон е упрекнат, че е държал две огнестрелни оръжия без да има позволение за тях.

Между 26 юли 2017 година до 2 август 2017 година, обвиненият Симеон е държал револвер, марка " Берета " и втори револвер с незнайна марка в дома си в Пловдив. Оръжието било намерено в тайник под печката в една от стаите в жилището възрастния мъж.

 Вещоман взел револвера на предприемача Божилов, самоубил се в
Вещоман взел револвера на предприемача Божилов, самоубил се в " Лаута "

Самоубийство е гибелта на предприемача, безапелационни в Министерство на вътрешните работи

Припомняме, че служителите на реда откриха оръжието на Божилов. Оказа се, че Симеон Стоев го е взел от мястото на престъплението.

До Стоев полицията стига след свидетелски показания, че той е бил измежду хората, които са разкрили простреляния мъж на алеята в парка. Видян е и да се навежда над тялото. През цялото време Стоев е отричал револверът да е у него.

Властите са безапелационни, че гибелта на предприемача Данаил Божилов в пловдивския парк " Лаута " от предходната седмица е самоубийство.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР