Прокуратурата в Кърджали прати делото за катастрофата край Загорско, при

...
Прокуратурата в Кърджали прати делото за катастрофата край Загорско, при
Коментари Харесай

Делото за катастрофата с Местан отива в Пловдив

Прокуратурата в Кърджали прати делото за злополуката край Загорско, при която почина 6-месечно бебе, в Пловдив. Държавното обвиняване апелира определението на Окръжния съд в Кърджали, с което въпросът бе върнат на прокуратурата за премахване на процесуални нарушавания. Предстои апелативните магистрати да се произнесат по случая, заяви 24rodopi.com.

През април 2019 година автомобилът на Лютви Местан  Лютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска лингвистика в се сблъска с различен в региона на "Маказа ". Прокуратурата повдигна обвинявания за съпричиняване на гибел по несъобразителност на Лютви Местан  Лютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска лингвистика в и бащата на умрялото дете Юсеин Ахмед.

Процесът започва в Кърджали на 15 септември. Защитата на политика пък изиска връщане на делото в досъдебна фаза.

Окръжният съд прати делото още веднъж на държавното обвиняване за премахване на позволени основни нарушавания на процесуалните правила, нарушаващи правата на потърпевшите от престъплението-майката и братчето на починалото дете.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР