Прокуратурата в Чонград, Унгария повдигна обвинение срещу трима души, които

...
Прокуратурата в Чонград, Унгария повдигна обвинение срещу трима души, които
Коментари Харесай

Трафикант: Сърбин пренасял марихуана с… параглайдер

Прокуратурата в Чонград, Унгария повдигна обвиняване против трима души, които се пробваха да пренесат през границата 18 кг марихуана от Сърбия в Унгария с параглайдер.

Обвиняемите се познават от дълго време и са работили дружно в компания в Сегед, Южна Унгария. Благодарение на познанството си, само че и на ресурсите си и любовта към парапланеризма, те сключили договорка за контрабанда на опиати през границата по доста необикновен метод. За това описа сръбският „ Телеграф “, представен от БГНЕС.

От май 2018 година този екипаж е минал няколко пъти сръбско-унгарската граница, търсейки подобаващ терен за политане или кацане. В последна сметка било контрактувано интервенцията да се организира близо до унгарския Хоргош, защото те разкрили най-хубавото място там.

Полицията заяви, че опиатите са натоварени в Нови Сад на параглайдера в черни торби.

Необичайната контрабандна интервенция почнала малко след залез слънце, само че заради проблеми с мотора, параглайдерът се разрушил малко, откакто прелетял над границата с Унгария.

Граничната полиция незабавно пристигнала на местопроизшествието и арестувала лицето, управлявало параглайдера, което било ранено, а следствието разкри, че в контрабандната интервенция са забъркани още двама мъже.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР