Прокуратурата в Бургас възложи на ръководителя на Центъра за психично

...
Прокуратурата в Бургас възложи на ръководителя на Центъра за психично
Коментари Харесай

Психично болен вдигна на крак прокуратурата и психодиспансера в Бургас

Прокуратурата в Бургас разпореди на ръководителя на Центъра за психологично здраве "Проф. доктор Иван Темков " да извърши инспекция, с цел да се реши дали е належащо да се приложат ограничения за краткотрайно физическо ограничение на мъж от Поморие.

Проверката е предоставена след получени сведения в полицията от малолетни поданици на Поморие. Те съобщили, че Стоян Т. е проявявал експанзия по отношение на тях, държал се превъзбудено и несъответстващо пред други жители и пред полицейски чиновници, които го посещавали поради подавани от него сигнали на телефон 112.

Психично болен подвигна на крайник чиновниците на банков офис и полицията в Генерал Тошево

В постъпили от чиновниците на Министерство на вътрешните работи докладни мемоари се сочи, че съществуват данни за обостряне на психическото положение на Стоян Т. Изложено е предложение да се подхващат ограничения за насилственото му лекуване.

Предстои той бъде прегледан от доктор психиатър, който да откри касае ли се за лице с психологично разстройство, изпаднало в положение, което съставлява заплаха за личното му здраве или живот, както и за здравето и живота на други лица.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР