Прокуратурата в Берлин обяви, че вече няма да разследва певеца

...
Прокуратурата в Берлин обяви, че вече няма да разследва певеца
Коментари Харесай

Германия прекрати делото за сексуално насилие срещу фронтмена на Rammstein Тил Линдеман

Прокуратурата в Берлин разгласи, че към този момент няма да проверява артиста на рок групата " Rammstein " Тил Линдеман, упрекнат в полово посягане, съобщи Агенция Франс Прес.
Разследването против рок артиста стартира в средата на юни след сигнали за полово принуждение от последователки на групата.
„ Оценката на наличните доказателства... и чуването на очевидците не разрешиха да се откри, че обвиненият е имал полови връзки без единодушието на дамите “, написа берлинската прокуратура.
Свидетелските показания на 24-годишна ирландка, която упреква артиста и текстописец на групата, че са я упоили и полово насилвали след концерт същия месец в Литва, откриха делото през май тази година.
Други млади дами по-късно свидетелстват, като всички разказват повече или по-малко същата обстановка.
Феновете са били набелязани на първите редове на концертите, снимани или фотографирани, с цел да може Линдеман да направи своя избор, преди някои от тях да бъдат поканени зад кулисите за празненства.
Някои тогава били дрогирани, преди да бъдат нападнати от артиста, сега на 60 години, който отхвърли посредством юристите си.
Недоволството от обвиняванията докара до протестни демонстрации преди концертите на групата в няколко страни, както и до анулацията на празненства след шоуто на концерти в Германия.
Успехът на " Rammstein ", най-продаваната немскоезична група в света, се основава по-специално на прекомерността на концертите, с доста пиротехника, китарни рифове и внушителното физическо наличие на Тил Линдеман. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР