Прокуратурата в България не работи. Факт е, че г-н Гешев

...
Прокуратурата в България не работи. Факт е, че г-н Гешев
Коментари Харесай

Петков за Гешев: Той е абсолютно компрометиран вече, дори на ниво ЕС

" Прокуратурата в България не работи. Факт е, че господин Гешев е безусловно злепоставен към този момент. Той е злепоставен дори на равнище Европейски Съюз ". Това съобщи министър председателят Кирил Петков по отношение на обществен доклад на активността на Министерство на вътрешните работи за 2021.

" Поздравявам Министерство на вътрешните работи за това, че имахме почтени избори. Факт е, че сега партиите в Народното събрание са позиционирани по този начин, както българският народ ги е избрал. Поздравявам вас и министър Рашков за това, че законността се връща в България. Вече няма никой над закона ", акцентира Петков.

По думите му " сега сме във време на смяна и всеки би трябвало да застане от страната на закона, на страната на народа или от страната на закона и корупцията. " Това, в което аз се убедих, е, че Министерство на вътрешните работи е институция, която избра да е от страната на закона ", добави министър председателят.

Групово дело " Национална полиция " показва годишния си доклад. На чуването на отчета участваха министър председателят Кирил Петков и министърът на вътрешните работи Бойко Рашков.

Очаквайте детайлности.


 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР