Прокуратурата твърди, че след проверка са събрани достатъчно данни за

...
Прокуратурата твърди, че след проверка са събрани достатъчно данни за
Коментари Харесай

Прокуратурата: Има достатъчно данни за престъпление по с...

Прокуратурата твърди, че след инспекция са събрани задоволително данни за вероятно нарушение на служебните отговорности от чиновници на Министерство на вътрешните работи, в това число на КАТ-СДВР, за покровителстване на обвинения, както и за търговия с въздействие.

След разбор и преценка на всички данни, събрани в хода на инспекцията, прокурор в СГП е счел, че са налице задоволително такива за осъществено закононарушение от общ темперамент и е образувал досъдебно произвеждане за закононарушение по работа. Предстои осъществяване на следствие по делото, в хода на което ще се откри дали вероятно са налице задоволително доказателства за осъществено от чиновник на Министерство на вътрешните работи закононарушение.

Новината на прокуратурата идва часове, откакто стана ясно, че Симона Радева е била отстранена от служба, а против нея бе формирано дисциплинарно произвеждане, след данни за нарушавания на етичните правила за държание на държавните чиновници в Министерство на вътрешните работи, регламентирани в Етичния кодекс за държание на държавни чиновници в Министерство на вътрешните работи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР