Прокуратурата трябва да търси връзка между проверките за строителството на

...
Прокуратурата трябва да търси връзка между проверките за строителството на
Коментари Харесай

Демерджиев: Прокуратурата да уведоми обществото за какво точно проверява Велико Желев

Прокуратурата би трябвало да търси връзка сред инспекциите за строителството на автомагистрала " Хемус " и производството, формирано за насила против предприемача Велико Желев. Това съобщи служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев в Русе, съобщи Българска телеграфна агенция.

" При една от инспекциите на лотовете 5, 7, 8 и 9 на автомагистрала " Хемус " бе открито, че има предплатено заплащане за малко над 48 млн. лева за сдружението, за което приказваме и в този момент ", сподели министърът. По думите му това през днешния ден е било спестено от прокуратурата.

" Не е неприятно тя да търси връзка сред двете производства. В края на декември предходната година ГДБОП са предали материали на прокуратурата. Оттук насетне за мен е значимо да се види дали има връзка със обстановката, която в този момент се огласи и формираното произвеждане за насила и предплатеното заплащане от малко над 48 млн. лв. във връзка с един от лотовете на " Хемус ", изясни Демерджиев. Допълни, че  в случай че има такава връзка, прокуратурата би трябвало да изясни каква е тъкмо и да осведоми обществеността.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР