Прокуратурата се сети да се активизира с досъдебно производство за

...
Прокуратурата се сети да се активизира с досъдебно производство за
Коментари Харесай

Прокуратурата се сети след 2 г. да поиска имунитета на Кирил Петков. И то в деня за гласуване на правителството


Прокуратурата се сети да се засилва с досъдебно произвеждане за поданството на Кирил Петков две години след експлоадирането на абсурда. И то в доста значим ден за България – гласуването на държавното управление на акад. Николай Денков.

Софийска районна прокуратура предложи на основния прокурор на Република България да внесе стимулирано искане до Народното събрание за предоставяне на позволение за възбуждане на наказателно гонене против Кирил Петков – някогашен министър-председател и сегашен народен представител в 49-ото Народно заседание.

„ Предложението е направено по отношение на досъдебно произвеждане по отношение на декларация за поданство, подадена на съображение чл.110 от Конституцията на Република България с погрешни данни. От доказателствата, събрани в хода на следствието, може да се стигне до извода, че в подадената от К.П. пред президента на Република България декларация, е затаена истина – съществуване на двойно поданство, и е доказана лъжа, че лицето дава отговор на изискванията за избиране на народни представители “, се показва в късото известие на държавното обвиняване.

На което Лена Бориславова, шеф на политическия кабинет на държавното управление на Кирил Петков, реагира в своя фейсбук профил:

Голям напън на прокуратурата да изкара всички маскари. Но ужасно няма. След толкоз време, това е всичко, което имат
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР