Прокуратурата се самосезира за новите снимки от спалнята на бившия

...
Прокуратурата се самосезира за новите снимки от спалнята на бившия
Коментари Харесай

Прокуратурата се самосезира за новите снимки от спалнята на Борисов |

Прокуратурата се самосезира за новите фотоси от спалнята на някогашния министър председател Бойко Борисов.

В сбито прессъобщение Софийска градска прокуратура заяви, че се е самосезирала " по отношение на обява в интернет уебсайт, съпроводена със снимков материал ". В известието не е казано в прав текст кой е на фотосите, нито кой е уеб сайтът, само че OFFNews получи импровизирано удостоверение.



Вчера, единствено 5 дни преди президентските и парламентарните избори, бе изпратена до медии  , които наподобява са от спалнята на водача на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов. На две от тях се вижда полугол латентен човек, по всяка възможност Борисов. Другите три са на нощното шкафче, само че без индивида в фрагмента. Две от тези три фотоси са на шкафчето са с отворено чекмедже с пачки евро.



Проверката е по член 145 от Закона за правосъдната власт. Той планува, че прокурорът може да приканва жители или упълномощени представители на юридически лица, като при неявяването им без уважителни аргументи може да разпореди наложително довеждане. А също и да изпраща материалите на способния орган, когато откри, че има съображение за търсене на отговорност или за използване на насилствени административни ограничения, които не може да реализира персонално.

За резултатите от инспекцията обществеността ще бъде навреме осведомена, твърдят от СГП.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР