Прокуратурата се самосезира по абсурдни небивалици - ГЕРБ и ИТН

...
Прокуратурата се самосезира по абсурдни небивалици - ГЕРБ и ИТН
Коментари Харесай

Манолова: ГЕРБ и ИТН са като ансамбъл за синхронно плуване

Прокуратурата се самосезира по неуместни небивалици - ГЕРБ и Има Такъв Народ са като отбор за синхронно плуване, включи се и основният прокурор. Това сподели ръководителят на ПГ на " Изправи се БГ! Ние идваме " Мая Манолова пред публицисти в Народното събрание.

" След следващата конспирация от страна на Има Такъв Народ парламентаризмът напряко загреба дъното ", акцентира Мая Манолова.

Тя разяснява, че е изумителен синхронът сред дейностите на Има Такъв Народ и ГЕРБ.

" Те са като отбор синхронно плуване. Включи се и основният прокурор. Спецпрокуратурата не се самосезира нито за пачките в чекмеджето, нито за 70 млн. такса успокоение от хазарт, нито за теча от държавния запас. Там един звук гориво е потънало в земята, нито за 10 млн. $, преведени без съображение от ВМЗ в посока Сърбия още веднъж такса успокоение, а се самосезира по неуместни небивалици, публикувани от депутати от Има Такъв Народ ", добави Манолова.

" Много показателно е, че сега, в който Правната комисия и Народното събрание се занимават със закриването на спецсъдилищата и спецпрокуратурата, те се самосезираха точно против народен представител - острието на настояването да бъдат закрити тези структури ", сподели Манолова.

Тя изясни, че Татяна Дончева не е ръководител на парламентарната група, нито е заместник-председател. " Кой с кого се среща в частно качество, изключително двама юристи, няма по какъв начин да е предмет на разискване в парламентарната група. Смятам, че изказванията са неуместни ", съобщи още Мая Манолова.

Тя попита кой е главният съперник на Има Такъв Народ. " ГЕРБ ли или " Изправи се БГ! Ние идваме ", сподели още тя.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР