Прокуратурата съвместно с МВР ще предприеме няколко масирани операции срещу

...
Прокуратурата съвместно с МВР ще предприеме няколко масирани операции срещу
Коментари Харесай

Извънредно в БЛИЦ! Прокуратурата погва мутрите! Кметът на Септември се подсили с... цигани!

Прокуратурата взаимно с Министерство на вътрешните работи ще предприеме няколко масирани интервенции против мутрите в цяла България, научи БЛИЦ. Операциите имат за цел да изчистят рекетьорите и лихварите, които тровят регионалните градове. Преди време сходни акции доведоха до всеобщи арести в Плевен, Враца и Перник. Очаква се те да бъдат последвани и в няколко други обитаеми места, за които има данни, че вилнеят главорези.

Прокурорите ще ровят освен незаконната активност на мутрите, само че ще ревизират и произхода на парите, с които водят разточителен живот, а по-късно честват в чалготеките под припева на " шлагери " за скъпи коли и избиват комплексите си върху бедните и беззащитни български жители.

Главният прокурор Цацаров е предизвестил подчинените си да бъдат безкомпромисни към нарушителите, които безочливо погазват законността в страната.

Междувременно стана ясно, че кметът на Септември Марин Рачев-Мери се е обезпечил със солидно циганско наличие в правосъдната зала, където се гледа настояването за отстраняването му от служба, което е импортирано от Специализирания углавен съд.

За момента Рачев е на независимост против гаранция от 200 000 лв., само че не е изключено Апелативният съд да промени мярката му за неотклонение и да го заключи в ареста.
Ивайло КРАЧУНОВ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР