Прокуратурата разследва тормоз над 5 деца в детска градина Брезичка

...
Прокуратурата разследва тормоз над 5 деца в детска градина Брезичка
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва тормоз над 5 деца в детската градина в Бургас

Прокуратурата проверява тормоз над 5 деца в детска градина " Брезичка " в Бургас. Това съобщи представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова по Българска национална телевизия.

Вече има уволнения и санкции в детската градина, откакто в интернет се появи видео, на което се вижда принуждение над деца от страна на възпитателите.
На фрагментите се вижда по какъв начин се скубят и наскърбяват 5-годишните деца.

И тази заран родители описаха пред Българска национална телевизия, че това не е изолиран случай на принуждение. Други майки и татковци обаче се оповестиха в отбрана на възпитателите.

Две учителки са подали оставки след скандалния видеозапис, в който се вижда по какъв начин се малтретират деца в бургаска детска градина, оповестява и БНР. Една от забърканите във видеото преподавателка е излязла в болнични, а със случая се зае и прокуратурата.

Писмени пояснения е изискал кметът на общината Димитър Николов от всички забъркани в тази ситуация в детската градина „ Брезичка “. Такива са поискани и от нейния шеф Събка Недева, най-вероятно тя ще бъде освободена от поста си, твърди Националното радио. В детската градина не е имало публично видоенаблюдение, тъй като педагогическият съвет е отказал. Една от обявилите се срещу е и една от учителките, която е снимана със скрита камера по какъв начин бие и наскърбява деца.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР