Прокуратурата проверява достоверността на над 20 000 попълнени декларации за

...
Прокуратурата проверява достоверността на над 20 000 попълнени декларации за
Коментари Харесай

Прокуратурата проверява над 20 000 декларации за ваксинация ...

Прокуратурата ревизира достоверността на над 20 000 попълнени заявления за осведомено единодушие за слагане на ваксина против COVID-19 в Асеновград и Раковски. Това сподели на брифинг зам.-районният прокурор Атанас Илиев, съобщи кореспондент на " Марица ".

Призовават се хората, чиито имена и персонални данни попадат в документите. Само през днешния ден ще бъдат разпитани към 150 очевидци, а броя им набъбва с всеки час.

" Това е извънреден размер от работа, която би трябвало да бъде свършена. Ще проверим тези заявления, издадени в разкритите имунизационни центрове в Асеновград и Раковски ", сподели Илиев.

Разследващите са на мнение, че в тези конфискувани 20 000 заявления ще има още доста ментета, довели до издаването на зелен документ на неимунизирани. Предстои да бъдат разпитани медиатори, с цел да стане ясно дали става въпрос за проведена незаконна група, кой е плащал по веригата и кой е получават парите и така нататък

Разкритите ментета са въведени в националния указател от имунизационните пунктове в МБАЛ-Асеновград и МЦ " Св. Елисавета " в Раковски.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР