Прокуратурата провежда разследване тогава, когато има извършено престъпление. Тогава тя

...
Прокуратурата провежда разследване тогава, когато има извършено престъпление. Тогава тя
Коментари Харесай

Арнаудова: Няма съмнения за проблеми в останалите отсечки по пътя край Своге

„ Прокуратурата организира следствие тогава, когато има осъществено закононарушение. Тогава тя обяснява всички условия, които са станали причина за настъпване на случая. Нямаме съображение да се съмняваме, че има някакъв проблем в останалите прави които е изпълнявала компанията ". Това съобщи представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова по отношение на повдигнатите през вчерашния ден обвинявания на няколко индивида поради нещастието край Своге, при която починаха 20 души, предава Нова тв.

``
реклама

По думите й повдигнатите от прокуратурата обвинявания против строители и шефове на АПИ са за неналичието на надзор и фалшив ремонт на целия сектор на пътя край Своге.

" Престъпление е да не се съблюдават условията за качество на полагания асфалт ", безапелационна бе тя.

Според Арнаудова при ремонта изобщо не са били правени същински проучвания за качеството на настилката, вместо това са давани единствено документи. " Дадени са документи за изпитвания на пътя, само че действителни такива не са осъществявани. Иначе щеше да се откри, че е слагана друга настилка. Ние повдигаме обвиняване за цялостната активност по ремонтираното платно. Пътната сигнализация е значима. Този знак за ограничаване на скоростта от 40 км е трябвало да бъде спазен ", разяснява още тя.

По думите й задачата е била компанията да се облагодетелства.

Още по тематиката гледайте във видеото.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР