Прокуратурата призова грешен свидетел по делото срещу бившия външен министър

...
Прокуратурата призова грешен свидетел по делото срещу бившия външен министър
Коментари Харесай

Промениха обвинението срещу бившия външен министър Даниел Митов

Прокуратурата прикани неверен очевидец по делото против някогашния външен министър Даниел Митов. В съда през днешния ден се яви Николай Шопов шефът на туристическата организация „ Аргус Травъл Интернешънъл ”, за който се оказа, че няма нищо общо с делото. Прокуратурата в действителност търсела Симона Михайлова – шеф на „ Аргус Травъл ” ЕООД.

Шопов изясни, че даже адресът на компанията му е сгрешен от прокуратурата и предложи телефон за контакт с Михайлова, която ще бъде призована за идващото съвещание.
 Христо Ангеличин/БГНЕС
Междувременно съвсем на финала на делото прокуратурата пък реши да промени обвиняването против Митов, освен това в по-леко. Той и заместникът му Христо Ангеличин са упрекнати за това, че вместо да разгласят социална поръчка, през 2016 сключили 2 съглашения със земеделското министерство, с цел да могат да употребяват услугите на компания, с която Министерство на земеделието и храните имало контракт за обезпечаване на самолетни билети.

 Даниел Митов/БГНЕС-->
До момента Митов бе упрекнат в закононарушение по работа, а от през днешния ден обвиняването му към този момент е за корист с доверие.
 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР