Прокуратурата повдигна обвинения на четирима дилъри в София 43-годишен българин -

...
Прокуратурата повдигна обвинения на четирима дилъри в София
43-годишен българин -
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинения на четирима дилъри в София

Прокуратурата повдигна обвинявания на четирима дилъри в София

43-годишен българин - незает и осъждан, е упрекнат за това, че на 20 май в ж.к. " Люлин " без съответно позволение държал за разпространяване амфетамин на стойност 2 715,60 лв. и коноп на стойност 1 293,42 лв.. Според повдигнатото обвиняване на същата дата в с. Драговищица той отглеждал 41 растения от рода на конопа за 13 310, 04 лв..

Повдигнато е обвиняване и на 30-годишна жена, неомъжена, осъждана, трудово ангажирана, за това, че на 20 август в София, без съответно позволение държала за разпространяване коноп и амфетамин, на обща стойност 1 513,20 лв..

Друга 37-годишна жена, също неосъждана, е упрекната за това, че на 11 октомври 2020 година, в постройката на софийския затвор на бул. " Ген. Столетов ", в помещение за инспекция на багаж, без съответно позволение е направила опит да популяризира хероин за 1 994,20 лв., пришивайки го в подгъв на чаршаф. Опитът е останал незавършен, защото дрогата е била открита от чиновник на пандиза.

Обвинен е и 31-годишен мъж, неосъждан (реабилитиран), със приблизително обучение, неженен, за това, че в интервала от 12 до 13 май в ж.к. " Дружба " при изискванията на продължавано закононарушение без съответно позволение п родал амфетамин на обща стойност 277,80 лв. и държал за разпространяване амфетамин и коноп на обща стойност 44,76 лева

Предстои съдът да прегледа импортираните обвинявания.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР