Прокуратурата повдигна обвинение на 18-годишния Никола Николов от Лясковец, който

...
Прокуратурата повдигна обвинение на 18-годишния Никола Николов от Лясковец, който
Коментари Харесай

Проговори бащата на ученика, извадил пистолет срещу...

Прокуратурата повдигна обвиняване на 18-годишния Никола Николов от Лясковец, който се опита да обере магазин във Варна с газов револвер. Преди да влезе с оръжието в магазина, ученикът напуснал дома си в Лясковец изненадващо.

Бащата на момчето 71-годишният Нено Николов споделя, че в предишното синът му имал проблеми с експанзията.

С някакви деца от Лясковец се беше бил, имаше дело. Водил съм го на психолог като дребен. От учебно заведение ми предложиха да го заведа, че имал психологични отклонения. Водихме го, лекувахме го. Агресивен е малко и не признава какво е направил, показа бащата на Никола.

Въоръженият обир не се реализира поради намесата на двама мъже и продавачката. Версията на Никола, който влезе в магазина с маска на лицето, е друга.

С маска, тъй като съм болен от бронхит. И сбърках револвера с портфейла, с едната ръка револвера, а с другата – портфейла. Жената се развика и влязоха младежите, които се виждат на камерата и ме смъкнаха, описа Никола Николов.

Той твърди, че не е желал да обира магазина. Ако бъде приет за отговорен по обвиняването за въоръжен обир, Никола може да лежи в пандиза от 3 до 10 години.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР