Прокуратурата повдига обвинение срещу един от групата младежи, извършили вандалски

...
Прокуратурата повдига обвинение срещу един от групата младежи, извършили вандалски
Коментари Харесай

Повдигат обвинение срещу един от младежите, стреляли в центъра на Бургас

Прокуратурата повдига обвиняване против един от групата младежи, направили вандалски прояви и стреляли в центъра на Бургас. Тийнейджър стреля с газов револвер по възрастни мъже, пробвали се да им създадат забележка, откакто счупили прозорци и отправяли закани.

bTV се снабди с извънредни фрагменти за случая от охранителна камера. На тях се вижда групата от 5 момчета и едно момиче, които чупят прозореца на фамилен дом. Преди това са счупили стъклото на автомобил и заплашили притежателите с газов револвер. При втория случай се стига до пукотевица.

" Когато двамата притежатели излизат, с цел да схванат какво се случва, момчето, което се е заканило и на първите двама жители с газовия револвер, още веднъж вади револвера и още веднъж се заканва с думите " ще ви избия като мишки ", съобщи Йовита Григорова, представител на Апелативна прокуратура – Бургас.

На момчето с револвера е повдигнато обвиняване за закана за ликвидиране. Другите възпитаници са освободени.

" Извършило действието в пияно положение и след приложимост на опиати ", добави Йовита Григорова.

Групата от месец тероризирала живеещите в региона.
Жители на Бургас желаят отбрана против група нападателни младежи Те бяха арестувани след поредна вандалска демонстрация преди дни
" Касае се за деца, които са отхвърлени и се усещат отхвърлени, изолирани от средата си, с неспособност да основават другарства ", изясни психологът Десислава Радева.

Според психолога родителите са абдикирали от отговорностите си.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР