Прокуратурата поискала целия запис от камерите на Министерски съвет. Това

...
Прокуратурата поискала целия запис от камерите на Министерски съвет. Това
Коментари Харесай

Прокуратурата поискала записи от камерите на МС

Прокуратурата поискала целия запис от камерите на Министерски съвет. Това разгласи министър председателят Кирил Петков пред публицисти в Сандански. Записите са били поискани с документ от НСО. Резолирано е незабавно да се издадат записи от всичките камери, от всички входове.

Това е станало откакто Министерски съвет е станал точка за сигнали към Европейската прокуратура.. " Те знаят към този момент, че за разлика от случвалото се до в този момент, сигналите към този момент отиват непосредствено при госпожа Кьоавеши, когато са свързани с еврофондовете ", сподели още министър-председателят.

Това е същинското безсрамие, това е опит да се сплашат хората да не подават сигнали, разяснява Петков.

Според него прокуратурата е станала даже е " наказателен орган, с цел да не се трансформират нещата. Но, те ще се трансформират ", отсече Кирил Петков

По другата тематика от деня - спецоперацията, която търси съветските шпиони в службите и по-конкретно в ДАНС, Кирил Петков изясни, че е бил осведомен за образувана сериозна диаспора от съветски организации у нас. А му е и докладвано, че специфични агентури са работили срещу разбирателството сред България и Република Северна Македония, очевидно в интерес на съветския интерес на Балканите.

По тематиката за войната в Украйна, той съобщи, че сега има риск Западните Балкани да са втора конфликтна точка. " Най-лошото, което може да се случи за нас е Западните Балкани още веднъж да са високо-рискови от позиция на сигурност, политически и тн. Затова за България районен съд Македония става още по-голям геополитически въпрос ", сподели министър-председателят.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР