Прокуратурата поиска по-голямо наказание, но окръжните магистрати потвърдиха решението на

...
Прокуратурата поиска по-голямо наказание, но окръжните магистрати потвърдиха решението на
Коментари Харесай

Осъдиха проститутката, задигнала ролекс от пловдивчанин, докато колежка го обслужва

Прокуратурата изиска по-голямо наказване, само че окръжните магистрати потвърдиха решението на първата инстанция - 8 месеца условно
Присъдата на проститутката Нина Скерлетова, която отмъкна три скъпи часовника от пловдивчанин, до момента в който нейна колежка го обслужва, е 8 месеца условно с изпитателен период от 3 години. Решението е на Окръжния съд в Пловдив и е дефинитивно. Същото наказване постанови и Районният съд през април, последва митинг от страна на прокуратурата, само че той беше отритнат. 

Скерлетова живеела чартърен в Пловдив с друга жрица и двете рекламирали услугите си в обществените мрежи. На 11 януари т. година мъж се прибрал в дома си, пиян си и след среднощ решил да си поръча продажница. Свързал се със съквартирантката на Скерлетова и се уговорил с нея да го посети. Тя взела и съквартирантката си, двете отишли на адреса и създали на клиента предложение за тройка. Той отказал, само че платил и на отхвърлената. След това почнал да се забавлява с другата жрица, в същото време Скерлетова разкрила в дрешника три скъпи часовници, измежду които и " Ролекс ", и ги взела. После двете жрици се прибрали и Скерлетова показазала плячката на колежката си.

Мъжът открил неналичието на часовниците, чиято обща стойност е 16 850 лева, на другия ден. Подал тъжба в полицията, писал и в обществените мрежи за случилото се. Така Скерлетова била хваната. На първа инстанция тя отхвърли да даде пояснения, само че призна виновността си и изрази страдание. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР