Прокуратурата поде разследване срещу пазарджишки блогър, обявил чуждо дете за

...
Прокуратурата поде разследване срещу пазарджишки блогър, обявил чуждо дете за
Коментари Харесай

Само във Фрог: Блогърът, обявил чуждо дете за мъртво, обиди българите във видео преди година

Прокуратурата поде следствие против пазарджишки блогър, оповестил непознато дете за мъртво. Става въпрос за блогърът Гибо - шарлатанин в нета, който разказва себе си като комедиен артист и рапър. Гибо може и да е ново лице в очите на мнозина. Но интернет помни и други негови изяви, откри FrogNews.
През април предходната година тийнът взриви обществените мрежи с един видеоклип, в който насочи омразни коментири на етническа основа към българите. Етническият въпрос и спорът роми-българи е една от тематиките, способни в действителност да провокират бурни реакции.



Така и стана.

След клипа майката на Гибо се разгласи в отбрана на сина си, а по-късно и самият той се извини - тъкмо по сюжет, както прави всеки актуален “инфлуенсър”.

В момента Гибо се подвизава главно в Instagram и качва пародийни видеа с други псевдознаменитости от нета. Изявява се и като музикален създател.

Вчера обаче Гибо разгласява фотография на непознато дете и изясни, че то е било прегазено от автомобил и по-късно ще показа извънредно и онлайн за случая. Скалъпен бил, несъмнено, и привиден сюжет.

.

“Вчера в 17:17 часа Мелиса се връщаше от тренировки по плуване и я блъсна кола. Обадиха ми се от полицията, с цел да ме уведомят. След постъпването в болница, тя е умряла поради кръвоизлив. Чувствам се извънредно, доста съм тъжна, детето ми умря!! Виновникът е избягал даже и не се е опитал да помогне на щерка ми. Само да го открием ще го накарам да съжалява, че се е родил. Бог да го накаже”.

Истинският татко на детето попаднал на обявата и персонално алармирал в полицията. Така почнала и инспекцията против Гибо.

Джесика Вълчева
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР