Прокуратурата остави в ареста мъжа, причинил умишлено катастрофата, при която

...
Прокуратурата остави в ареста мъжа, причинил умишлено катастрофата, при която
Коментари Харесай

БТВ показа кадри от убийството на 19-годишния Петър Десиславов

Прокуратурата остави в ареста мъжа, предизвикал съзнателно злополуката, при която почина 19-годишен юноша в село Крушаре.
На 20 ноември в заведение в Сливен млад мъж закача приятелката на 19-годишния студент Петър Десиславов. Той схваща за случилото се и взема решение да предизвести натрапника.

С татко си потеглят за Крушаре, където живеят близки на мъжа. Посрещат ги с експанзия.
Бащата и сина вземат решение да си тръгнат, само че два автомобила потеглят след тях. В
неделния следобяд улиците са цялостни с хора, само че колите минават с гневна скорост.

„ Започва гонка от учебното заведение. Мерцедесът с хъс го удари откъм гърба, след това още веднъж го блъсна и ей там го завъртя. Те в две коли бяха “, споделя очевидецът Иван Иванов.
Преследвачите са двама братя, единият от тях е мъжът, закачал приятелката на Петър. След като колата на бащата и сина се удря в дървото, Иван пробва да помогне. Студентът издъхва в кола за спешна помощ на път за болничното заведение, а татко му е признат с тежки наранявания.

Бащата на починалия юноша Десислав Досев описа, че потегля със сина си, с цел да предотврати ескалация на напрежение.

„ Единият излезе с револвер, а другият с бухалка. Стреля веднъж, а другият удари по колата с бухалка. Тръгнахме да бягаме, когато се ударихме – пробвах се да го извадя, само че последва удар в главата ми, май с бухалка, пукната ми е челюстта и черепа. Спомням си, че го бях извадил и пристигна колата за спешна помощ “, съобщи бащата. Десислав упорства за правдивост. Приятелите на фамилията желаят следствие на случая и оптимални санкции.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР