Прокуратурата не е прочела материалите, които са изпратени от МВР

...
Прокуратурата не е прочела материалите, които са изпратени от МВР
Коментари Харесай

ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Рашков разкри: Борисов е напуснал МВР, защото е отказал да се деполитизира от БКП

Прокуратурата не е прочела материалите, които са изпратени от Министерство на вътрешните работи по линия на ареста на някогашния министър председател Бойко Борисов. Имаме доказателства от три източника: сигнал от Групово дело БОЕЦ, изказване от човек, който се намира в Дубай и е обвинен - Васил Божков, има и отчет от Агенцията за финансова ревизия. Става дума за неприбрани от хазната 559 млн. лв. поради някогашните ръководещи. Прокуратурата е направила всичко допустимо 5 години да не завърши това произвеждане, а прокуратурата сподели, че резултатите от инспекцията са следствена загадка. Българската прокуратура неглижира този акт. Това разкри министърът на вътрешните работи Бойко Рашков в ефира на бТВ.

" Българските жители са лишени от половин милиард лв.. За някогашните ръководещи отмъщение и досега няма. Двама прокурори са правили единствено инспекции. Дори закъсняхме с ареста на Борисов. Осман Октай счита, че ареста на Борисов е просрочен с две години, само че преди две години управляваха самите те ", сподели Рашков.

" Този случай още веднъж ще потъне в прокуратурата. Представителите на ЕНП не знаеха фактическите условия. Манфред Вебер също сподели, че няма материали против Борисов. Аз имам документ в мен, който потвърждава комунистическото минало на Бойко Борисов. За първи път демонстрирам документ, в който написа, че той е напуснал органите на Министерство на вътрешните работи, тъй като не е желал да се деполитизира. Той е бил член на Българска комунистическа партия, тъй като това би трябвало да се знае. Може би Манфред Вебер не знае, че Борисов е гравитирал в България към така наречен силови групировки, които се занимаваха с закононарушения, в това число и по улиците на София. В резултат на присвояване на материални запаси ръководят големи имущество. Би било почтено да напишем всичко, което е известно за инж. Бойко Методиев Борисов и да го изпратим на ЕНП, с цел да изпраща на такива като мен - безпартийни да им се прави европейски парламентарен надзор ", разяснява министърът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР