Прокуратурата на Република България прекрати досъдебното производство за снимките с

...
Прокуратурата на Република България прекрати досъдебното производство за снимките с
Коментари Харесай

Сарафов, докато замествал Гешев, прекратил делото за пачките и кюлчетата

Прокуратурата на Република България приключи досъдебното произвеждане за фотосите с евровите пачки и златните кюлчета в чекмеджето на някогашния министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов. Това заяви " Биволъ ", базирайки се на.

Новината бе доказана и от основния прокурор Иван Гешев пред Българска национална телевизия.

С разпореждане от 10 май 2023 година на прокурор на Софийска градска прокуратура (СГП) е прекъснато досъдебно произвеждане по кореспонденция 10019/2020 година по разказа на СГП. Разследването на " Биволъ " резервира името на наблюдаващия прокурор в загадка от основание за сигурност.

" Биволъ " показва, че произнасянето е станало под персоналния контрол на изпълняващия длъжността " основен прокурор на Република България " Борислав Сарафов, до момента в който неговият шеф Иван Гешев е бил в Съединени американски щати.

Мотивите за прекратяването на досъдебното произвеждане за момента остават неразбираеми. Това се е случило със светкавична експедитивност, в миг когато и.д. основен прокурор е шефът на Национална следствена работа (НСлС) - Борислав Сарафов.

Сарафов е считан за изключително непосредствен до експремиера. Заради към опита за, преди няколко седмици оставката му беше публично поискана от Демократична България.

Според " Биволъ " разследвано е официално, тъй като по този начин и не стана ясно коя е мистичната " Мата Хари ". Самият Борисов обществено съобщи, че знае прелестно коя е персоната, която скрито е правила фотоси в спалнята му. Въпреки и реквизитите на самите кюлчета, по които може да се валидира и техния генезис, проверяващите не са си създали труда да се задълбочат в тези " детайлности ".
 На разходка из резиденция Обновена
На разходка из резиденция " Бояна " - долап с медикаменти или долап с пачки евро

Видеото удостоверява фотосите, пуснати преди месец
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР