Прокуратурата ми е по-опасна от прокуратурата ти - под размаханите

...
Прокуратурата ми е по-опасна от прокуратурата ти - под размаханите
Коментари Харесай

В ”Честно казано с Люба Кулезич” на 17-и май ще видите... frognews.bg

Прокуратурата ми е по-опасна от прокуратурата ти - под размаханите калъчки сред политико-прокурорски лобита. Къде е лекът за карциномите в системата, която роди нарицателни като Цацаратура, Гешефтура, а за какво не и Сарафотура? Гостува дългогодишният арбитър и сегашен заместник-министър на правораздаването Емил Дечев

 

Ще правим ли пътя от зрелищен медиен цинизъм до дълготраен законов прагматизъм? Спящи автомагистрали, контракти за строителство и букет от протестиращи. Какво е решението за трасето, което свързва севера и юга под десетилетния план за автомагистрала " Струма "? В студиото на " Честно казано " влиза министърът на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков . Какво се трансформира след десетилетното мазана на асфалт по заповед на щуката?

 

Дни след изборите и преди решаващия балотаж. Оцеля ли Ердоган против обединената съпротива в Турция? Един въпрос освен за светските темели на Републиката, само че и за бъдещото държание на страната районен водач, която през днешния ден обича да нервира Запада и да флиртува със сатрапа в Кремъл. Процесите пояснява журналистът и интернационален анализатор Мехмед Юмер .

 

Право на отговор или неотложно друго мнение? За опорочените състезания, за корупционните съмнения и за финансовия батак в културните ни институции, от Благоевград приказва Маргарита Мачева , най-младият шеф на локалния спектакъл. Тя упорства, че събеседниците в " Честно казано " са описали ан гро проблемите в сектора, само че признава - за театралните изкуства би трябвало законова поддръжка. Въпросът е - какви са решенията?

 

всяка сряда от 20.00 часа по телевизия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР