„Прокуратурата ме потърси, за да дам сведения, но няма да

...
„Прокуратурата ме потърси, за да дам сведения, но няма да
Коментари Харесай

Атанас Чобанов: Гешев е от бандата, няма да дам сведения, докато той е главен прокурор

„ Прокуратурата ме потърси, с цел да дам сведения, само че няма да дам, до момента в който Гешев е основен прокурор. Според мен той е част от тази тайфа. В никакъв случай при тази обстановка няма да се върна в България”.

Това съобщи пред NOVA проверяващият публицист Атанас Чобанов, откакто стана ясно, че Прокуратурата се е самосезирала след информацията за закани към него и столичният общинския консултант Борис Бонев.

Чобанов съобщи, че е получил информация от непознато посолство у нас, че против него се приготвя нахлуване. Бонев уточни, че е предизвестен от българските служби за непосредствена заплаха за живота му. От Министерство на вътрешните работи показват, че са подхванали нужните законови дейности.

Атанас Чобанов изрази подозрение пред NOVA, че опасността за живота му идва от кръгове, свързани с Движение за права и свободи. От партията излязоха с писмо до медиите по проблема. Мустафа Карадайъ, Йордан Цонев и Делян Пеевски декларират, че ще сезират ДАНС по проблема „ Чобанов”, с цел да защитят свободата на словото.

„ Реакцията да внесат сигнал до ДАНС е в действителност удостоверение за това, че те са забъркани в тази опасност. Заплахата идва от това, което назоваваме задкулисие, чийто връх на айсберга е Делян Пеевски, глобен по „ Магнитски” поради забележителна корупция”, разяснява Чобанов.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР