Прокуратурата има свой собствен канал в YouTube, установи проверка на

...
Прокуратурата има свой собствен канал в YouTube, установи проверка на
Коментари Харесай

Тръгна Гешев TV: Прокуратурата със свой канал в YouTube

Прокуратурата има собствен личен канал в YouTube, откри инспекция на FrogNews. Дали държавното обвиняване е решило да влезе в ерата на обществените мрежи, или се пробва да се трансформира в новия топ инфлуенсър по образеца на Бойко Борисов, можем единствено да гадаем.
“Прокуратура на Република България” - един YouTube канал, стартирал преди към 4 месеца, който е със забележителните 9 клиенти. Вероятно единствените, които следват профила на държавното обвиняване, са членовете на прокуратурата. Но пък сигурно са и нейните най-верни почитатели.

В него необятната публика може да види клиповете на мистериозния обвинен за покушението против Емилиян Гебрев, уловен да се навърта край колите в паркинга на “ЕМКО” ООД. Можем да изгледаме и цели два брифинга, дадени след жестокото ликвидиране в Галиче. Или пък да забележим какви ги дири прокуратурата в Перник. Иначе казано - топ наличие по топ тематики.

Може би всичко е по самодейност на Иван Гешев. Може би новият държавен обвинител №1 в България е човек с предприемачески дух, подготвен да употребява всеобщите канали на съвремието, с цел да доближи до народа.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР