Прокуратурата е разпоредила внезапна ревизия на дейността на директорът на

...
Прокуратурата е разпоредила внезапна ревизия на дейността на директорът на
Коментари Харесай

Прокуратурата разпореди ревизия на Борислав Сарафов

Прокуратурата е разпоредила неочаквана проверка на активността на шефът на Националната следствена работа (НСлС) и зам.-главен прокурор Борислав Сарафов. Проверката е за интервала от началото на предходната годината до момента. Ревизията обгръща активността на Сарафов по административното и организационно управление на активността на Национална следствена служба и методическото управление на следователите от окръжните следствени отдели в окръжните прокуратури.
Сарафов видя в наредбата напън да подаде оставка. Според него има съвпадане на момента на проверката и на обществените офанзиви на Иван Гешев против него. Сарафов пита в отворено писмо зам.- основния прокурор Даниела Машева сама ли е решила да я назначи или е било разпоредено от намиращия се по това време в отпуска обвинител №1. 
Той упорства да разбере какво е предизвикало проверка на работата му на шестата година от избирането му за шеф на Национална следствена служба, като в никакъв случай до този миг административната му активност не е представлявала интерес за управлението.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР