Прокуратурата е единствената преграда между българските граждани и беззаконието. Това

...
Прокуратурата е единствената преграда между българските граждани и беззаконието. Това
Коментари Харесай

Иван Гешев: Прокуратурата е единствената преграда между българските граждани и беззаконието

Прокуратурата е единствената бариера сред българските жители и беззаконието. Това съобщи основният прокурор Иван Гешев преди съвещанието на Висшия правосъден съвет, на което ще бъдат обсъждани и разпоредбите за процедурата по отстраняването му.

Според него имало доста случаи в последно време, при които се виждало нарушение на върховенството на правото. Той посочи, че Христо Иванова и Надежда Йорданова, които бяха поканени от него на обществен спор, не са го разбрали вярно, тъй като на първо място тя е министър, а Иванов е народен представител.

Гешев ги предложения на спор по тематики, които интересуват българските жители, в това число отчетността на основния прокурор. По мотив казаното по-рано през днешния ден по bTV от вътрешния министър Бойко Рашков, че има досъдебно произвеждане против финансовия министър Асен Василев, основният прокурор разяснява, че евентуално не е правилно.

От спецпрокуратурата също през вчерашния ден отхвърлиха изказванието на Рашков. Той обаче през днешния ден сподели документа за формираното произвеждане и уточни, че в него било записано, че е по е данни на Министерство на вътрешните работи, което не отговаряло на истината.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР