Прокуратура внесе в съда обвинителен акт срещу бившия преподавател в

...
Прокуратура внесе в съда обвинителен акт срещу бившия преподавател в
Коментари Харесай

Бивш преподавател в Софийския университет се изправя на съд за сексуален тормоз

Прокуратура внесе в съда обвинителен акт против някогашния учител в Софийския университет " Св. Климент Охридски " Чавдар Стоянов " за опит за насила и осъществени дейности на полово задоволство с лице от същия пол ", заяви пресцентърът на държавното обвиняване.

В хода на следствието против юриста са били събрани доказателства за осъществени от него две закононарушения - опит за насила, за което е планувано наказване затвор до шест години и " осъществени дейности на полово задоволство с лице от същия пол ", за което се планува затвор от две до осем години. В известието на прокуратурата не се показва дали потърпевшите от дейностите на някогашния учител са били негови студенти.

В края на 2015 година мъж с букви Г. И. си търсел спомагателна работа, като посредством собствен прочут се свързал по телефона със Стоянов и се уговорили да се срещнат, се споделя в известието на прокуратурата. От своя прочут Г.И. схванал, че някогашният учител е желал да назначи човек за персонална защита. При срещата Стоянов декларирал на Г. И., че е бисексуален, както и че работи като прокурор и по едно и също време като преподавател в СУ. Той предизвестил категорично потърпевшия, че не би трябвало да закъснява за работа, тъй като в противоположен случай щял да бъде осъден с пердах с бич.

На идващия ден двамата се видели още веднъж в заведение в столичния кв. " Лозенец ", като след срещата им някогашният учител ненадейно се опитал да хване бедрото на Г. И., а след това и да го прегърне. Тогава Г. И. решил да не стартира работа при Стоянов. След като не се явил на авансово уговорената дата за работа обаче Стоянов му се обадил по телефона и декларирал, че за неявяването му следва да му се наложи наказване – пердах с бич. По-късно денем подсъдимият изпратил и есемес на Г.И., че ще го набеди пред прокуратурата за нахлуване като щял да си обезпечи и трима очевидци.

По подобен метод през 2012 година след пусната от Стоянов публикация, че търси човек за персонална защита, с него се свързал различен от очевидците по следствието с букви К. Л. При първичната среща сред двамата Стоянов декларирал, че е лекар по интернационално право и че работел за някогашен основен прокурор.

Няколко дни по-късно двамата се срещнали още веднъж, като Стоянов настоял да отидат в апартамент. Там подсъдимият предиздвикал потърпевшия да направи петдесет лицеви опори, само че преди този момент да се съблече гол до кръста. Тъй като очевидецът решил, че това е част от изпита за работата почнал да прави лицевите опори. Стоянов му споделил да си смъкна и панталона. Докато К. Л. правел лицевите опори, подсъдимият извадил бич и с него почнал да нанася мощни удари по голия тил на потърпевшия. Тъй като изпитвал мощна болежка К.Л. почнал да моли Стоянов да спре, само че той почнал да нанася по-силни удари. Междувременно Стоянов почнал да мастурбира, продължавайки да удря потърпевшия, до момента в който удовлетворил половото си предпочитание.

Предстои делото да бъде планувано от Софийския областен съд.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР