Прокуратура в Скопие е уведомена за събитието и издава всички

...
Прокуратура в Скопие е уведомена за събитието и издава всички
Коментари Харесай

Прокуратурата в Скопие започва проверка на случая с намушкания български фен

Прокуратура в Скопие е известена за събитието и издава всички нужни разпоредби и насоки за идентифициране на лицата, взели участие в случая, при който през вчерашния ден беше ранен почитател на футболен клуб „ Левски “ от София. Той е с тежки пострадвания, откакто е атакуван с изострен предмет в региона на корема. 29-годишният мъж е настанен е в болница. След направена интервенция е в устойчиво положение.
 Прочетете още
По първична информация случаят е станал, до момента в който почитатели на ФК „ Левски “ с два автомобила с български номера са се движили наоколо до търговски център „ Чаирчанка “, където са влезнали в вербален спор с минувачи и жители.

Българските почитатели стопират колите и излизат от тях, след което словесният спор прераства във физическа разпра с група жители, излезли от близките здания. При връщане към колата с изострен предмет в региона на корема е потърпевш 29-годишен българин. 

С цел определяне на самоличността на жителите, взели участие в събитието, които по първични данни не са част от локална почитател група, както и за цялостно почистване на събитието, са събрани следи от местопроизшествието и ще подлежат на експертиза.
 
Освен това са обезопасени видеозаписи от близките уреди и от камерите на системата „ Безопасен град “, подхващат се и други дейности.

За останалите произшествия с почитатели на ФК „ Левски “ във вчерашния ден, прокуратурата е известена, че те се преследват като закононарушение. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР