Прокруатурата е на път изцяло да оневини генералния директор на

...
Прокруатурата е на път изцяло да оневини генералния директор на
Коментари Харесай

Директор в БНР ще се окаже виновен за спирането на радиото

Прокруатурата е на път напълно да оневини генералния шеф на БНР Светослав Костов за петчасовото прекъсване на сигнала на стратегия „ Хоризонт “ предходната седмица. Спешната прокурорска инспекция е открила, че прекратяването на излъчването не е имало безусловно никаква причина. Според прокуратурата обаче шефът на дирекция „ Техника “ в националното радио Пламен Костов може да е направил длъжностно закононарушение. Затова материалите се изпращат на способената в злучая Софийска градска прокуратура.

Сигналът на радиото спря ден, откакто дългогодишният водещ в „ Хоризонт “ Силвия Великова бе свалена от ефир и ѝ бе лишен правосъдният сектор. Ръководството на радиото отхвърля сред двете събития да има нещо общо, само че се откриват странни съвпадения. Замлъкването на радиото е планувано ден преди абсурда с Великова и осъществено ден след него.

Той го реши, аз единствено споделих „ Да “

Спирането на стратегия „ Хоризонт “ е било напълно по самодейност на Пламен Костов, излиза от прокурорската инспекция. В същото време генералният шеф – Светослав Костов – просто е поставил резолюция „ Да “ на предлагането му. Самият той не смята това единодушие за взимане на решение. При чуването си пред Съвет за електронни медии в понеделник твърдеше, че просто е поставил резолюция и отхвърли да поеме отговорност за прекъсване на излъчването.

Без никаква причина
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР