Прокремълският писател е непоколебим след наранявания при взрив на кола,

...
Прокремълският писател е непоколебим след наранявания при взрив на кола,
Коментари Харесай

Прилепин след атаката срещу него: Няма да ме сплашат

Прокремълският публицист е хладнокръвен след пострадвания при гърмеж на кола, умъртвила сътрудника му, съобщи Агенция Франс Прес.


Прокремълският публицист Захар Прилепин настоя в неделя, че няма да се уплаши, ден откакто беше ранен при гърмеж на кола, при който починаха негов другар и помощник, съобщи Агенция Франс Прес.

" Казвам на демоните: няма да сплашите никого ", съобщи Прилепин в първото си известие след случая. " Бог съществува. Ние ще победим. "

Той отдаде респект на Александър Шубин, който е пътувал с него, когато се е случило нападението в събота.

" Моят безценен другар, който работеше като мой ангел-хранител в продължение на 8 години, умря ", написа Прилепин.

Прилепин написа още, че е закарал щерка си " пет минути преди детонацията ".

Писателят си спомня, че е изгубил схващане за три минути, преди да изпълзи на открито за помощ. Той сподели, че е имало две бомби, от които единствено едната е била взривена.

Русия упрекна Украйна и Съединените щати за гърмежа, станал жертва на 47-годишния публицист. Прилепин е ревнив покровител на офанзивата в Украйна.

" Благодаря на всички, които се молиха, тъй като би трябвало да е невероятно да оцелея при такава детонация ", написа Прилепин, който е със счупени и два крайници.

Първоначално формалните лица обявиха, че индивидът, управлявал автомобила, е умрял при гърмежа, само че Прилепин съобщи, че е бил зад кормилото.

Той благодари на регионалния шеф Глеб Никитин за изпращането на хеликоптер на помощ, както и на фамилията си и на разнообразни съветски публични лица, които осъдиха нападението.

Прилепин е гневен покровител на настъплението на Москва в Украйна, където през 2014 година се е сражавал дружно с проруските сепаратисти.

Романите му се основават на опита му от службата в съветските сили в Чечения и като член на неразрешена радикална националистическа група./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР